Adcole Corporation kondigde hun selectie aan als winnaar van de Goddard Space Flight Center Small Business Subcontractor of the Year Award voor FY 2015. De prijs erkent Adcole omdat ze consequent hoogwaardige producten levert aan NASA en een uiterst betrouwbare en responsieve onderaannemer is geweest in de afgelopen 40 jaar. jaar.

Adcole Corporation is een van de weinige kleine bedrijven die op instrumentniveau hardware levert aan NASA en andere hoofdaannemers van ruimtevaartuigen. Adcole zonnesensoren, die vaak deel uitmaken van een systeem voor het controleren van de stand van de ruimtevaartuigen en ook worden gebruikt voor het richten van instrumenten en zonnesystemen, zijn een belangrijk onderdeel van het NASA-ruimtevaartuig dat sinds de jaren zestig is geïntroduceerd.

Volgens Thomas K. Macdonald, VP Aerospace Division, “waren de belangrijkste programma’s van Adcole in 2015 de GOES weersatellieten en Solar Probe Plus, met vluchtapparatuur en testapparatuur. We zijn vereerd met de Goddard Small Business Subcontractor Award. ”

Adcole Corporation is toegewijd aan de fabricage van producten voor lucht- en ruimtevaart en industriële metrologie. Naast het feit dat Sun Sensors vliegen op elke GPS-satelliet die ooit is gelanceerd, biedt Adcole uiterst nauwkeurige precisiemeetsystemen voor toonaangevende motorfabrikanten over de hele wereld.

欲了解更多信息,请联系我们。

阿德科勒公司
托马斯-K-麦克唐纳,航空部门副总裁
669 Forest St.
Marlborough, MA 01752 USA
(508) 485-9100 传真 (508) 481-6142
E-mail: tmacdonald@adcole.com

新的 凸轮轴

光学轴测量系统

在几秒钟内完成测量!

了解更多
Optical Shaft Measuring System
zh_CN简体中文