Bench testapparatuur
Adcole Bench Test Equipment Bench Test Equipment (BTE) kan worden gebruikt voor het testen van alle Sun Sensor-hardware. De interface van het ruimtevaartuig kan worden geëmuleerd in de AHO, waardoor de functionaliteit van de sensorkop (pen) en elektronica kan worden geverifieerd.

Een typische AHO biedt geconditioneerde voeding en alle vereiste besturingssignalen voor een Sun Sensor Electronics (SSE). De SSE-uitvoergegevens kunnen direct op de AHO worden weergegeven of op een pc / laptop die op de AHO is aangesloten. Alle analoge en / of digitale telemetrie-uitgangen van de SSE kunnen ook worden bewaakt met behulp van de AHO. De SSE kan alleen worden bediend of met aangesloten sensokop (pen) van de zon.

De AHO kan ook een elektrische controle van een of meer zonnecelskoppen uitvoeren. Hoewel dit geen nauwkeurigheidstest is, kan de juiste elektrische handtekening van elke zonnecel met elke zonnesensorhoofd worden gecontroleerd.

Een typische AHO wordt aangedreven door een universele AC-voedingsingang (85 tot 265 VAC, 50/60 Hz). Andere krachtmethoden kunnen worden ondergebracht.