Time-Tested Engineering Expertise

Adcole President and CEO Jeff Walker

Jeff Walker

President & CEO

Jeff trad in dienst bij Adcole als VP Global Sales en Marketing in 2017 en werd gepromoveerd tot President en CEO in 2018. Hij is verantwoordelijk voor de wereldwijde verkoopactiviteiten en beheert de Noord-Amerikaanse kantoren, evenals internationale activiteiten in Duitsland, China en Japan. Jeff is ook verantwoordelijk voor de marketingcommunicatie van Adcole, strategische productmarketing en bedrijfsontwikkeling gericht op partnerships, joint ventures en acquisities. Jeff heeft meer dan 20 jaar ervaring in sales, sales management, business development en marketing met een verscheidenheid aan hightech industriële bedrijven - meest recentelijk met Olympus en Thermo Fisher Scientific. Zijn positie voorafgaand aan zijn toetreding tot Adcole was Vice President voor wereldwijde verkoop en marketing voor de businessunit voor analytische instrumenten bij Olympus. Voorafgaand aan zijn commerciële ervaring, werkte Jeff als procesingenieur en productengineer voor een gespecialiseerde koolstof- en grafietfabrikant. Jeff houdt een bachelordiploma in keramische techniek aan Alfred University.

Claudia McCann

financieel directeur

Claudia is de CFO van Adcole en houdt toezicht op alle aspecten van de boekhoudkundige, financiële en treasury-functies voor Adcole Corporation en alle dochterondernemingen. Daarnaast beheert Claudia de ERP-systemen en IT. Ze kwam in 2015 bij Adcole. Voordat ze bij Adcole kwam, was Claudia CFO voor Carla's Pasta, Inc. in South Windsor, CT. Daarnaast bekleedde ze senior finance functies voor ITW Converted Products en Norgren Inc.Claudia heeft een BS diploma van Central Connecticut State University en een Master of Accounting diploma van de University of Hartford.
Adcole VP of Engineering Steve Corrado

Stephen Corrado

VP of Engineering

Stephen is sinds 1984 werkzaam bij Adcole. Voordat hij in 2012 Vice-president van Engineering werd, werkte hij meer dan 28 jaar in diverse werktuigbouwkundige functies binnen het bedrijf. Steve heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het ontwerp en de ontwikkeling van veel van de gage-modellen die Adcole aanbiedt. Hij is verantwoordelijk voor alle mechanische en elektronische ontwerpfuncties in de Adcole gaging-divisie. Steve behaalde een BS in Mechanical Engineering aan de Northeastern University in 1980 en begon zijn carrière als Modal Analysis Engineer bij Heald Machine Company in Worcester, MA voordat hij bij Adcole kwam .
Adcole Operations Director Gordon Scott

Gordon Scott

Operations Director

Gordon vervoegde Adcole als Operations Director in 2016. Hij heeft meer dan 25 jaar managementervaring in productieactiviteiten en is verantwoordelijk voor Metrology (Gaging) -activiteiten, waaronder: productie, materialen en kwaliteit. Hij is ook verantwoordelijk voor Field Service in de VS, Canada, Brazilië, India en Mexico. Voordat hij bij Adcole kwam, bekleedde Gordon verschillende leidinggevende functies bij ITW-Speedline Technologies en diende als General Manager bij zowel Polymer Corporation als HBM, Inc. een BSME van Northeastern University en een MBA van het Worcester Polytechnic Institute.
Adcole VP of Software Development William Smith

William Smith

Directeur van softwarestrategie

William werkt sinds 1988 bij Adcole en was 14 jaar directeur van Software Development voordat hij in 2014 vicevoorzitter van Software Development werd. Will heeft nauw samengewerkt met de klanten van Adcole om gespecialiseerde analysetools voor hun nokkenas-, krukas- en zuigerprojecten te ontwikkelen. Hij was behulpzaam bij het creëren en uitbreiden van de Chatter Analysis-tools in de meetsoftware van Adcole. Voordat hij bij Adcole kwam, werkte hij bij General Electric met een team van softwareontwikkelaars in de Fan en Compressor Aero Group. Zal een BS in wiskunde van de universiteit ontvangen van Massachusetts in Amherst.

Song Yop Chung

VP Verkoop en marketing

Song brengt meer dan 25 jaar ervaring in metrologie en kwaliteitscontrole in zijn rol als Vice President of Sales and Marketing van Adcole Corporation, met een diep bekwaam vakmanschap dat is gecultiveerd in de automobielindustrie en de geavanceerde productie-industrie (waaronder een Big Three OEM Carmaker). Meest recent was hij Senior Vice President, Global Sales en Marketing bij Automated Precision, Inc. Vóór die functie was hij Senior Vice President en Chief Technology Officer bij Perceptron, Inc., een toonaangevende leverancier van geautomatiseerd industrieel 3D-contact / non-contact CMM en robotachtige metrologie oplossingen voor complexe productieprocessen.Song heeft een BS in Electrical Engineering van het Georgia Institute of Technology en M.S. in Engineering Management van Rensselaer Polytechnic Institute.

Nitin Chaphalkar

Directeur bedrijfsstrategie en bedrijfsontwikkeling

Nitin brengt meer dan 15 jaar ervaring met zich mee voor de Director of Corporate Strategy & amp; Business Development, na gediend te hebben in engineering, teamleider en managementrollen bij DMG MORI USA en Mori Seiki USA. Chaphalkar is bekwaam in het ontwikkelen en commercialiseren van nieuwe producten, het voorbereiden van zakencases en marktonderzoek voor nieuwe ondernemingen, productbeheer, marktanalyse voor nieuwe technologieën, marktstrategieën, functioneel teamleiderschap en internationaal zakendoen. Chaphalkar heeft een Master in Business Administration van de Kellogg School of Management aan de Northwestern University, een Master of Science in Mechanical Engineering aan de University of California, Davis en een Bachelor of Engineering aan de universiteit van Pune. Hij is adviseur van de National Science Foundation en bezit 4 patenten gericht op het roteren van een snij-inzetstuk, samengestelde machinale bewerkingsmethode en -apparaat, maalhardingsmethode en -apparatuur, en meetapparatuur en -methode.

Rainer Isselhorst

Adcole GmbH Managing Director

Rainer is de Managing Director van Adcole GmbH. Hij heeft een sterke verkoop- en engineeringachtergrond, met ervaring als Europees verkoophoofd voor Adcole GmbH en als sales engineer bij Adcole GmbH. Voorafgaand aan die functies vervulde Rainer posities in Sales bij Siemens AG en als Sales Engineer bij MBP Mathematical Consulting and Programming Service. Rainer is afgestudeerd in elektrotechniek en elektronica aan de universiteit van toegepaste wetenschappen, Bochum.

Ben Lin

Executive Director Adcole Asian Operations (Shanghai)

Ben is de Executive Director Adcole Asian Operations. Hij kwam in 1999 bij Adcole en heeft bijna twee decennia ervaring op de grote Aziatische markten met verschillende agenten en resellers, plus een sterke technische achtergrond die hem in staat stelt om technische sales uit te voeren en applicaties te ontwikkelen die voldoen aan de eisen van de klant. Ben heeft in 2004 Adcole Measurement Equipment (Shanghai) opgericht en dient momenteel als bedrijfsvertegenwoordiger. Hij was een pionier in het opzetten van het kader voor verkoop en service op de Adcole-markt in India. Ben is ook bestuurslid van Adcole Far East (Japan). Voordat hij bij Adcole kwam, werkte Ben als een zakelijke partner om de Chinese markt van Adcole te ontwikkelen. Hij heeft een 5-jarige undergraduate degree in Optical Instrumentation en een graduaat in Precision Engineering aan de Tsinghua University in Beijing, China. Hij was een visiting scholar bij Optodyne, Inc. in Los Angeles, CA en hij heeft een Master of Business Administration (MBA) van Clark University, Worcester, MA.