Adcole Corporation kondigde hun selectie aan als winnaar van de Goddard Space Flight Center Small Business Subcontractor of the Year Award voor FY 2015. De prijs erkent Adcole omdat ze consequent hoogwaardige producten levert aan NASA en een uiterst betrouwbare en responsieve onderaannemer is geweest in de afgelopen 40 jaar. jaar.

Adcole Corporation is een van de weinige kleine bedrijven die op instrumentniveau hardware levert aan NASA en andere hoofdaannemers van ruimtevaartuigen. Adcole zonnesensoren, die vaak deel uitmaken van een systeem voor het controleren van de stand van de ruimtevaartuigen en ook worden gebruikt voor het richten van instrumenten en zonnesystemen, zijn een belangrijk onderdeel van het NASA-ruimtevaartuig dat sinds de jaren zestig is geïntroduceerd.

Volgens Thomas K. Macdonald, VP Aerospace Division, “waren de belangrijkste programma’s van Adcole in 2015 de GOES weersatellieten en Solar Probe Plus, met vluchtapparatuur en testapparatuur. We zijn vereerd met de Goddard Small Business Subcontractor Award. ”

Adcole Corporation is toegewijd aan de fabricage van producten voor lucht- en ruimtevaart en industriële metrologie. Naast het feit dat Sun Sensors vliegen op elke GPS-satelliet die ooit is gelanceerd, biedt Adcole uiterst nauwkeurige precisiemeetsystemen voor toonaangevende motorfabrikanten over de hele wereld.

詳細はこちらまでお問い合わせください。

株式会社アドコール
航空宇宙事業部副社長 Thomas K. Macdonald
669 フォレストストリート
マサチューセッツ州マールボロ市、01752 米国
(508) 485-9100 FAX (508) 481-6142
E-mail: tmacdonald@adcole.com

ニュー オプティシャフト

光学式シャフト測定システム

秒単位で測定可能

詳しくはこちら
Optical Shaft Measuring System
ja日本語