Word lid van ons team van toegewijde ingenieurs

Bij Adcole beschouwen we onze werknemers als onze belangrijkste bron. Ze zijn toegewijd aan het produceren van producten van de hoogste kwaliteit en zorgen voor het succes van onze klanten. Dat is de essentie van onze bedrijfscultuur.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Massachusetts en het bedrijf heeft ongeveer 150 medewerkers op 5 locaties wereldwijd. We hebben een zeer getalenteerde en toegewijde groep ingenieurs die innovatieve producten voor onze klanten ontwikkelen.

Ons team is uniek omdat de meeste van onze medewerkers al meer dan 15 jaar bij het bedrijf zijn. Deze lange tendensen weerspiegelen de collegiale omgeving bij Adcole, waardoor velen hun hele carrière met het bedrijf hebben samengewerkt.

Bij inhuur ontvangen alle werknemers een pakket genereuze voordelen inclusief medische / tandheelkundige dekking, collegegeldvergoeding, levensverzekering, 401K-programma en vakantie / ziektegeld.

We zijn altijd geïnteresseerd in het spreken met heldere, energieke mensen die graag belangrijke rollen vervullen binnen het bedrijf. Stuur alsjeblieft je cv en motivatiebrief als je interesse hebt om een ​​open functie aan te vragen.

careers@adcole.com
ONDERSTEUNING

support@adcole.com

ALGEMEEN

info@adcole.com

LLAMAR A

508 485 9100