Als leverancier van motoronderdelen kan een van uw grootste hoofdpijnen een verdacht defect in uw onderdeel zijn tijdens de assemblage of test van de motor. Een verdacht onderdeel kan resulteren in een insluiting en werkonderbreking totdat het probleem is opgelost. Of u nu een externe leverancier bent of onder dezelfde banner van de fabrikant opereert, u wordt ingeschakeld voor het onderzoek totdat de oorzaak kan worden toegewezen. Wanneer dit gebeurt, wilt u de gegevens produceren waaruit blijkt dat uw proces onder controle was toen het overtredende onderdeel de fabriek verliet. Uw auditcontroles zien er goed uit, daarom kan het onmogelijk uw deel zijn dat het probleem is. Uw klant stelt zich op dezelfde manier op dat niets in zijn fabriek het probleem had veroorzaakt, met als gevolg dat het een beetje stokte. De hele tijd heb je een ongemakkelijk gevoel in je achterhoofd. Heeft iemand een deel ingevoerd in de regel die eerder was afgewezen? Is een machine opnieuw opgestart na een stroomstoring en een onafgewerkt gedeelte? Hoe zit het met die molen met een probleem met sporadische onbalans dat je een paar dagen later hebt gevonden?

Als je geluk hebt, was het geretourneerde onderdeel een van je controlestukken en heb je een volledige opwerking ervan. U hebt een rapport waarin alle functies worden getoond, waaruit ondubbelzinnig blijkt dat u uw klant een goede rol hebt gegeven. Gelukkig inderdaad. In de meeste gevallen laat u uw audits procescontrole weergeven, maar heeft u geen informatie over elke -gedeelte.

Maar wat als u de volledige inspectiegegevens voor elk onderdeel zou kunnen hebben – niet alleen de SPC-resultaten of individuele parameters, maar een volledig auditrapport met all gemeten functies, plots en gemeten datasets? Wat als deze meetgegevensverzamelingen dan opnieuw zouden kunnen worden verwerkt als nader onderzoek nodig is? Adcole INLINE-meters zijn ontworpen met exact dezelfde mogelijkheden als hun controletegenhangers, maar meten 100% van de functies op 100% van de onderdelen. Zie ze als controlemeters die heel, heel snel zijn. Met ingebouwde gegevensopslag of upload naar netwerk, worden uw gegevens niet alleen opgeslagen in de in de SPC-matrix, maar ook als een volledig “Audit” -rapport. Een functie die in elke Adcole-meter is opgenomen, is de mogelijkheid om elke foutplot en uitvoerrapport op te slaan voor elk afzonderlijk onderdeel, op datum, tijd en onderdeelnummer, voor ophaalmaanden of jaren later. Jij en je klant zullen erop kunnen vertrouwen dat elk onderdeel klopt en je hebt de rapporten om het te laten zien. Trek aan het rapport, stuur het naar de klant en ga naar huis; iemand anders zal de voetbalwedstrijd van hun kind missen vanavond.

Voor meer informatie over hoe 100% inline-meters u geld en hoofdpijn kunnen besparen, neemt u contact op met een Adcole Sales Engineer op sales@adcole.com